Teamfight Tactics are de astazi mod ranked

Teamfight Tactics are de astazi mod ranked

Prin patch-ul 9.14, cei de la Riot Games au introdus in Teamfight Tactics mult-asteptatul mod Ranked, dar si alte schimbari, care vor fi detaliate mai jos in articol.

Cei care nu au auzit de TFT, este jocul de tip Auto Chess al celor care au realizat League of Legends. TFT nu este un mod de League of Legends, ci este un joc de sine statator.
Modul Ranked Teamfight Tactics este asemanator cu cel din LoL Summoner’s Rift, insa doar in ceea ce priveste diviziile si nivelurile acestora. Prima divizie este Iron cu 4 niveluri, Iron IV, Iron III, Iron II si Iron I, urmata de Bronz, Argint, Aur, Platina si Diamant, tot cu cate 4 niveluri. Diviziile de top sunt Master, GrandMaster si Challenger.
divizii teamfight tactics
In ceea ce priveste accederea in divizii, nu vor exista serii de promovare, asa cum este in League of Legends. In momentul in care ajungi la 100 de LP vei promova in nivel/divizie. Vei primi puncte daca inchei meciul pe locul 4 sau mai sus si vei pierde puncte daca vei incheia pe 5 sau mai jos. Daca pierzi cand ai 0 LP, atunci retrogradezi.
Eliminarea seriilor de promovare nu face decat sa reduca timpul necesar pentru a junge cat mai sus in divizii. Cu cat joci mai mult si castigi, cu atat vei ajunge in diviile de top.
twisted fate tft
O alta modificare care vine cu noul patch este introducea campionului Twisted Fate, cu abilitatea Pick a Card (W). Twisted Fate selecteaza aleator una din cele trei carti și o arunca catre tinta. Daca cartea este rosie va da damage tintei, daca este galbena va ameti (stun) tinta, iar daca este albastra va restabili o parte din mana lui, precum si a alte unitati aliate de langa el.
Twisted Fate este campion de tier 2, costa 2g si este Pirate si Sorcerer.
Alte modificari constau in modificarea valorilor (viata, viteza de atac etc.) diferitilor campioni. O parte din aceste modificari sunt:
viata lui Golem scade de la 3000 la 2500, precum si attack damage-ul, de la 200 la 100;
viata lui Elise scade 500 la 450;
creste range-ul de damage dat de Fiora, de la 100-250 la 100-400;
viata lui Graves scade de la 500 la 450;
creste range-ul de damage dat de Rek’Sai, de la 150-250 la 150-350;
viata lui Evelynn creste de la 550 la 600;
creste range-ul de damage dat de Kennen creste de la 300-660 la 400-900;
viata lui Volibear creste de la 650 la 700;
De asemena, a scazut costul de Gold necesar pentru a ajunge la level 9, de la 70 la 64. Mai multe informatii puteti gasi aici.

sursa imagine: nexus.leagueoflegends.com

Leave a Comment

13 − twelve =