Disponibil pentru colaborari si proiecte noi: cristi@cristi-stan.ro

Detalii

Realizare site-uri de prezentare, cu design unic si personalizat, dupa cerintele si nevoile clientului.

Realizare site la cel mai bun pret

Pretul unui site porneste de la 1649 lei. Site-urile realizate vor folosi ca si panou de administrare, WordPress, un CMS simplu si usor de folosit.

Ce include pretul de 1649 lei?

Pe langa realizarea site-ului conform cerintelor dumneavoastra si design-ul responsiv (optimizat pentru telefoanele mobile), in pret sunt incluse urmatoarele:

SEO on-page, 
implementare SSL gratuit, optimizare imagini pentru web, optimizare viteza de incarcare a site-ului, inscriere site in Google Search Console, implementare Google Analytics

 

pachete

Pachetele de servicii au fost gandite ca sa acopere nevoile dumneavoastra. Fiecare pachet acopera activitatile necesare ca un site sa functioneze in parametrii optimi. Daca nici unul din pachete nu se preteaza afacerii dumneavoastra, putem negozia un pachet personalizat.

Entry

Pret: de la 1649 lei

Design unic si personalizat

Website optimizat pentru toate device-urile: pc, telefon, tableta (responsive)

Realizare pana la pana la 5 pagini: home, despre, servicii, portofoliu, contact

Standard

Pret: de la 2499 lei

Design unic si personalizat

Website optimizat pentru toate device-urile: pc, telefon, tableta (responsive)

Numar pagini: 5 - 12 (printre care home, despre, servicii, portofoliu, contact)

Panou de administrare

Sectiune blog

Premium

Pret: de la 3199 lei

In curand

Preturile pot fi negociate. Trimiteti un e-mail cu toate detaliile despre viitorul site la cristi@cristi-stan.ro sau folositi formularul de contact de mai jos, iar eu voi reveni cu o oferta in cel mai scurt timp posibil. Pentru persoanele din Pitesti, Mioveni, Curtea de Arges sau imprejurimi care comanda un pachet, pot stabili o intalnire in oras sau ma pot deplasa la sediul firmei lor pentru a discuta in detaliu toate aspectele despre viitorul site.

Ofer servicii de administrare site

Dupa predarea site-ul, va pot ajuta cu administrarea acestuia. Am pregatit 4 pachete care acopera toate activitatile necesare pentru ca un site sa functioneze asa cum trebuie.

Ce ofer?

Design unic

Este important ca un site sa arate diferit fata de milioanele care exista astazi. De aceea realizez site-uri cu o interfata unica, tinand cont bineinteles si de cerintele clientului. Voi efectuate toate modificarile venite din partea acestuia, in limita unui numar specificat in contract, dupa o consultare in prealabil.

Design responsive

Majoritatea traficului vine de pe dispozitivele mobile. Un site bine optimizat pentru aceste dispozitive va atrage mai multi clienti si, bineinteles, va genera un profit mai mare.

SEO on-page

Pentru o pozitionare cat mai sus in cautarile de pe Google, este nevoie ca site-ul dumneavoastra sa indeplineasca anumite conditii, cum ar fi: sa contina cuvinte cheie in titlu si descriere, sa contina tag-ul h1, h2, h3 samd, sa aiba un cod css si html curat si fara erori. De toate aceste lucruri ma voi ocupa eu, scriind de la inceput codul tinand cont de aceste aspecte.

CONTACT

Puteti comanda unul din pachete sau puteti cere o oferta personalizata de pret folosind butonul de mai jos* sau formularul de contact. De asemenea, daca aveti intrebari, le puteti trimite, iar eu va stau la dispozitie cu informatii si raspunsuri.

* Prin utilizarea butonului "Trimite mail" sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dumneavoastră pe acest site web.