Servicii de realizare site

Ofer servicii de realizare site, începând de la 350 €.

Realizare site

Realizez site-uri de prezentare, cu design unic si personalizat, dupa cerintele si nevoile clientului.

Prețul unui site pornește de la 350 €. Site-urile realizate vor folosi ca si panou de administrare, WordPress, un CMS simplu si usor de folosit.

Ce include pretul de 350 €?

Pe langa realizarea site-ului conform cerintelor dumneavoastra si design-ul responsiv (optimizat pentru telefoanele mobile), in pret sunt incluse urmatoarele:

SEO on-page

implementare SSL gratuit

optimizare imagini pentru web

optimizare viteza de incarcare a site-ului

inscriere site in Google Search Console

implementare Google Analytics

 


 

De ce sa alegeti serviciile mele?

 

Design unic

Este important ca un site sa arate diferit fata de milioanele care exista astazi. De aceea realizez site-uri cu o interfata unica, tinand cont bineinteles si de cerintele clientului. Voi efectuate toate modificarile venite din partea acestuia, in limita unui numar specificat in contract, dupa o consultare in prealabil.

Design responsive

Majoritatea traficului vine de pe dispozitivele mobile. Un site bine optimizat pentru aceste dispozitive va atrage mai multi clienti si, bineinteles, va genera un profit mai mare.

SEO on-page

Pentru o pozitionare cat mai sus in cautarile de pe Google, este nevoie ca site-ul dumneavoastra sa indeplineasca anumite conditii, cum ar fi: sa contina cuvinte cheie in titlu si descriere, sa contina tag-ul h1, h2, h3 samd, sa aiba un cod css si html curat si fara erori. De toate aceste lucruri ma voi ocupa eu, scriind de la inceput codul tinand cont de aceste aspecte.

Ofer servicii de administrare site

Dupa predarea site-ul, va pot ajuta cu administrarea acestuia. Am pregatit 4 pachete care acopera toate activitatile necesare pentru ca un site sa functioneze asa cum trebuie.

Portofoliu

  • site-primarie-suseni