Detalii

Realizare site-uri de prezentare, cu design unic si personalizat, dupa cerintele si nevoile clientului.

 

Realizare site la cel mai bun pret

Pretul unui site porneste de la 1649 lei. Site-urile realizate vor folosi ca si panou de administrare, WordPress, un CMS simplu si usor de folosit.

 

Ce include pretul de 1649 lei?

Pe langa realizarea site-ului conform cerintelor dumneavoastra si design-ul responsiv (optimizat pentru telefoanele mobile), in pret sunt incluse urmatoarele:

SEO on-page, implementare SSL gratuit, optimizare imagini pentru web, optimizare viteza de incarcare a site-ului, inscriere site in Google Search Console, implementare Google Analytics

 

Disponibil pentru colaborari si proiecte noi.

Pachete

Pachetele de servicii au fost gandite ca sa acopere nevoile dumneavoastra. Fiecare pachet acopera activitatile necesare ca un site sa functioneze in parametrii optimi. Daca nici unul din pachete nu se preteaza afacerii dumneavoastra, putem negocia un pachet personalizat.

Entry

Ce include pachetul Entry?


Consultanta cumparare domeniu si gazduire

Design unic si personalizat

Website optimizat pentru toate device-urile: pc, telefon, tableta (responsive)

Realizare pana la 5 pagini: home, despre, servicii, portofoliu, contact


de la 1649 lei

Standard

Ce include pachetul Standard?


Consultanta cumparare domeniu si gazduire

Design unic si personalizat

Website optimizat pentru toate device-urile: pc, telefon, tableta (responsive)

Numar nelimitat de pagini

Panou de administrare

Sectiune blog


de la 2499 lei

Premium

Ce include pachetul Premium?


In curand


de la 3199 lei

Preturile pot fi negociate. Trimiteti un e-mail cu toate detaliile despre viitorul site la cristi@cristi-stan.ro sau folositi formularul de contact de mai jos, iar eu voi reveni cu o oferta in cel mai scurt timp posibil. Pentru persoanele din Pitesti, Mioveni, Curtea de Arges sau imprejurimi care comanda un pachet, pot stabili o intalnire in oras sau ma pot deplasa la sediul firmei lor pentru a discuta in detaliu toate aspectele despre viitorul site.

Pentru cei care doresc o colaborare ocazionala, tariful este de 90 de lei / ora.

Ce ofer?

Design unic

Este important ca un site sa arate diferit fata de milioanele care exista astazi. De aceea realizez site-uri cu o interfata unica, tinand cont bineinteles si de cerintele clientului. Voi efectua toate modificarile venite din partea acestuia, in limita unui numar specificat in contract, dupa o consultare in prealabil.

Design responsive

Majoritatea traficului vine de pe dispozitivele mobile. Un site bine optimizat pentru aceste dispozitive va atrage mai multi clienti si, bineinteles, va genera un profit mai mare.

SEO on-page

Pentru o pozitionare cat mai sus in cautarile de pe Google, este nevoie ca site-ul dumneavoastra sa indeplineasca anumite conditii, cum ar fi: sa contina cuvinte cheie in titlu si descriere, sa contina tagurile h1, h2, h3 samd, sa aiba un cod css si html curat si fara erori. De toate aceste lucruri ma voi ocupa eu, scriind de la inceput codul tinand cont de aceste aspecte.

Contact

Puteti comanda unul din pachete sau puteti cere o oferta personalizata de pret folosind butonul de mai jos* sau formularul de contact. De asemenea, daca aveti intrebari, le puteti trimite, iar eu va stau la dispozitie cu informatii si raspunsuri.
* Prin utilizarea butonului "Trimite mail" sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dumneavoastră pe acest site web.