Joc de carti bazat pe League of Legends, numit Legends of Runeterra

Jocuri noi, League of Legends si Teamfight Tactics pe dispozitive mobile

Cu ocazia aniversarii a 10 ani de League of Legends, Riot Games a anuntat, printr-un stream special, cateva proiecte pe care le are in dezvoltare, precum si campioni noi in Teamfight Tactics si versiuni pentru dispozitive mobile pentru acest mod si League of Legends.

Tactical shooter, numit “Project A”

Tactical shooter, numit Project A
Primul dintre proiectele anuntate este un shooter, mai exact un character-based tactical shooter, cunoscut sub numele de “Project A“. Jocul va fi pozitionat intre Overwatch si Counter-Strike: Global Offensive si se va axa pe modurile competitionale multiplayer.
Lumea din “Project A” nu va face parte din universul League of Legends, ci mai degraba va fi una realista. Nu se cunosc detalii clare despre data de lansare, cei de la Riot Games intentionand sa il lanseze in 2020, planuind o versiune beta la inceputul anului.

Joc de carti bazat pe League of Legends, numit Legends of Runeterra

Joc de carti bazat pe League of Legends, numit Legends of Runeterra
Legends of Runeterra este un joc competitiv de carti care se desfasoara in universul League of Legends. Jocul va avea mai multe regiuni unice: Demacia, Noxus, Freljord, Piltover, Zaun, Ionia si Shadow Isles, iar campionii vor fi din aceste locatii.
Jucatorii isi vor alege o regiune preferata si vor trebui sa joace cat mai multe jocuri pentru a debloca cartile specifice acelei locatii. Regiunea va putea fi schimbata de cate ori doreste jucatorul.
Cei de la Riot Games au mentionat ca nu va exista posibilitatea de a cumpara pachete cu carti.
Pentru a juca Legends of Runeterra trebuie sa te inregistrezi aici cu contul Riot, iar dupa ce contul tau va fi activat, vei putea participa la closed beta.

League of Legends fighting game, numit “Project L”

League of Legends fighting game, numit Project L
In timpul streamului, cei de la Riot Games au aratat fanilor un gameplay din jocul de lupta bazat pe League of Legends, denumit “Project L“. In gameplay au fost campionii Jinx, Katarina, Darius si Ahri, care s-au luptat intr-un mediu 2D.
Despre acest joc au existat zvonuri dupa ce Riot Games a achizitionat Radiant Entertainment, care a lucrat la jocul de lupta pentru PC, Rising Thunder.

Joc nou, numit “Project F”

Joc nou, numit Project F
Un proiect despre care nu se cunosc prea multe detalii, dar care ar fi aparut pentru cateva secunde in livestreamul special ar fi “Project F“.
Acesta ar fi un multiplayer dungeon crawler, in care jucatorul isi poate muta caracterul dand click pe harta si despre care dezvoltatorii au spus ca este “un proiect care exploreaza posibilitatile de a traversa lumea Runeterra cu prietenii“.

Teamfight Tactics, aplicatie pentru mobil

Teamfight Tactics, aplicatie pentru mobil
O alta veste importanta este aducerea auto chess-ului Teamfight Tactics pe dizpozitivele mobile, printr-o aplicatie de sine statatoare, pe Android si iOS. Va fi lansat in primul trimestru al anului 2020, cu o versiune beta in decembrie.
Va exista crossplay intre versiunea de mobil si versiunea de PC, astfel ca vei putea sa continui pe mobil progresul facut pe desktop. Se va folosi acelasi cont pentru login.

Campioni noi in Teamfight Tactics

Teamfight Tactics, campioni noi
De asemenea, vor fi adaugati 50 de campioni noi in Teamfight Tactics. Printre acestia se numara Annie, Zed si Lux. Aceasta va fi prima actualizare majora a unitatilor din Teamfight Tactics de la lansare.
Campionii noi fac parte din setul 2, numit Rise of the Elements si o data cu introducerea lor, caracterele actuale vor fi eliminate. Riot a spus ca actualizari de acest gen vor veni la fiecare cateva luni pentru a ajuta la mentinerea modului proaspat si interesant pentru jucatori.
Setul 2 Teamfight Tactics va fi disponibil in saptamanile urmatoare.

League of Legends, disponibil mobil

League of Legends, aplicatie pentru mobil
Ultimul proiect anuntat este versiunea pentru dispozitive mobile a League of Legends, numita League of Legends: Wild Rift. Aceasta va fi lansat in 2020, iar pre-inregistrarile pentru beta vor fi deschise in curand.
League of Legends: Wild Rift nu va suporta crossplay cu versiunea desktop si nu vor fi disponibili toti campionii la lansare. Jocul arata in mare parte ca versiunea de pe PC, interfata si butoanele fiind insa adaptate pentru mobil.
sursa

Leave a Comment

two − 2 =

Comandă acum