Cum sa recuperezi fotografiile pe care le-ai sters din greseala

Ti s-a intamplat vreodata sa stergi din greseala niste fotografii de care mai aveai nevoie? Daca da, o sa-ti arat cum sa recuperezi fotografiile pe care le-ai sters, folosind o metoda foarte simpla. Trebuie ca telefonul tau sa indeplineasca doua conditii: sa aiba instalata aplicatia Google Foto si sa fie sincronizata cu contul Google.
Fiind dezvoltata de Google, aplicatia este compatibila cu toate telefoanele care ruleaza Android si vine instalata pe majoritatea device-urilor. Desi multe persoane au aceasta aplicatie instalata, nu stiu cat de utila este cand vine vorba de recuperarea imaginilor sterse si umaresc tot felul de tutoriale complicate.
google foto
Google Foto iti da posibilitatea sa faci backup la un numar nelimitat de fotografii si videoclipuri pe care ulterior sa le stergi de pe dizpozitiv, fara a le pierde definitiv. Fotografiile sunt organizate pe data sau albume si pot fi usor gasite, doar introducand un loc sau un obiect pe care il contin.

Cum sa recuperezi fotografiile pe care le-ai sters din greseala

Tot ce trebuie sa faci este sa deschizi aplicatia Google Foto si toate fotografiile tale vor fi afisate pe ecran, grupate pe zile. Pentru a salva o fotografie din nou pe telefon trebuie sa o selectezi si apoi sa apesi pe cele trei puncte din dreapta sus. Va aparea pe ecran o lista cu mai multe optiuni din care trebuie sa selectezi optiunea “Salveaza pe dispozitiv”. Fotografia ta este recuperata si o poti folosi din nou.
 

Leave a Comment

1 × 3 =