7 Teme WordPress de folosit in 2021

In momentul de fata, este din ce in ce mai dificil sa alegem o tema potrivita pentru site-ul nostru, atat daca ne facem singuri site-ul, cat si daca suntem Web Designeri si cream site-uri pentru diversi clienti. Sunt atat de multe optiuni si tot timpul apar altele noi.

Alegerea unei teme tine de mai multi factori. Inainte de toate aceasta trebuie sa se potriveasca nevoilor noastre. Apoi tema trebuie sa fie SEO-friendly, sa se incarce rapid si sa contina un cod curat si fara erori.

Desi sunt disponibile mii de teme WordPress, am facut o lista cu doar 7 Teme WordPress de folosit in 2021. O mare parte din ele sunt teme pe care le-am folosit in proiecte personale sau pentru diversi clienti, iar restul au fost alese pe baza recenziilor si opiniilor celor care le-au incercat.

Iata lista cu 7 Teme WordPress de folosit in 2021

 

Divi

Premium

Voi incepe lista cu una dintre dintre cele mai populare si mai simplu de folosit teme WordPress. Este vorba despre Divi.

Tema Divi este realizata de cei de la Elegant Themes si este folosita de peste 700.000 de persoane. Tema este premium si include si un builder, care poate fi folosit impreuna cu alte teme WordPress.

Are o interfata simpla si usor de folosit, putand fi folosita si de cei care nu au nici un fel de experienta in Web Design. Vine cu o multime de optiuni pentru griduri, sectiuni si animatii, toate acestea ajutandu-te sa faci rapid un site care sa atraga si sa uimeasca viitorii clienti.

Pretul este de 89$ / an sau 249$ / viata. Indiferent de ce optiune alegi, ai acces la o librarie cu sute de starter templates care te va ajuta sa realizez un site rapid. Si in plus, foarte important, poti sa folosesti Divi pe un numar nelimitat de site-uri.

Cumpara Divi Acum Vezi demo

 

Avada

Premium

A doua tema din lista cu 7 Teme WordPress de folosit in 2021 este Avada, cea mai vanduta tema de pe Themeforest, cu peste 650.000 de licente vandute. La fel ca si Divi, vine cu o multime de optiuni si o poti folosi daca nu stii sa scrii cod.

Include o serie de sectiuni si template-uri predefinite, care pot fi adaugate printr-un singur click. Acestea pot si personalizate in functie de nevoile fiecaruia, folosind interfata simpla de care dispune Avada. Are, de asemenea si un builder.

Pretul temei este de 60$ pentru licenta standard si 2950$ pentru licenta extinsa. Include update-uri si suport pentru 6 luni, acestea putand si extinse pana la 12 luni pentru 18$ extra, licenta standard, respectiv 881.25$ pentru licenta extinsa.

Cumpara Avada Acum Vezi demo

 

Astra

Free/Premium

Astra este o tema ce vine in doua variante: free si premium. Este considerata una dintre cele mai rapide si SEO Friendly teme WordPress disponibile pe piata. Tema free poate fi instalata direct din sectiunea “Themes” din panoul de administrare.

In ambele variante sunt incluse peste 60 de template-uri gratuite, organizate pe mai multe domenii de activitate, pe care poti sa le folosesti oricand. Astra Free, desi ofera optiuni limitate de personalizate pentru header, footer, fonturi, culori, este cea mai recomandata tema pentru cei care se afla la inceput.

Nu are builder propriu, dar poti sa faci treaba buna daca folosesti Elementor sau Beaver Builder .

Pretul pentru Astra Premium incepe de la 59$ / an sau 249$ / viata si ajunge pana la 249$ / an sau 699$ / viata.

Cumpara Astra Acum Descarca gratuit Vezi demo

 

OceanWP

Free/Premium

OceanWP este o alta tema WordPress care ofera, pe langa varianta premium, si o varianta free, si este folosita de peste 300.000 de persoane. Este o tema ce se incarca rapid si este compatibila cu mai multe module si drag&drop buildere ca Elementor, Beaver Builder, Brizy, Visual Composer, Divi.

Printe cele mai importante optiuni disponibile in varinta premium se numara Sticky Header & Footer, Cookie Notice, Popup Login, Side Panel, Footer Callout, Stick Anything, Custom Sidebar, Demo Import.

OceanWP poate fi achizitionata in 3 variante de preturi: Personal, Business si Agency, ce pot fi platite anual sau o singura data. Dupa ce cumparati licenta potrivita nevoilor voastre, veti primi update-uri si suport, 8 extensii gratuite si 12 premium, 13 demo-uri gratuite si 60 demo-uri premium. Licenta nu poate fi folosita pe un numar nelimitat de site-uri.

Daca alegeti sa platiti anual, preturile sunt urmatoarele: Personal 39$ pentru 1 site, Business 79$ pentru 3 site-uri si Agency 129$ pentru 25 de site-uri. Daca alegeti sa platiti o singura data, preturile au o crestere semnificativa, dar, pe termne lung, este cea mai buna optiune.

Preturile sunt urmatoarele: Personal 159$ pentru 1 site, Business 319$ pentru 3 site-uri si Agency 519$ pentru 25 de site-uri.

Cumpara OceanWP Acum Descarca gratuit Vezi demo

 

Oxygen

Premium

Oxygen este, dupa parerea mea, cea mai buna optiune din lista cu 7 Teme WordPress de folosit in 2021. Pentru doar 99$ / viata primesti un set de template-uri, dar si un set de sectiuni gata facute.

Interfata este foarte simpla si intuitiva si iti ofera posibilitatea de a realiza orice design doresti. Include optiuni pentru Scroll Animations, Flexbox Controls, Global Colors, Multi-Element Styling, dar si posibilitatea de a folosi cate culori vrei in gradient. Pe site-ul creatorilor gasiti o lista cu ce il face diferit fata de competitie.

Tot acolo veti gasiti mai multe tutoriale cu scopul de a va ajuta sa va acomodati si sa invatati cat mai repede builderul.

Ca si pret, Oxygen vine in 3 variante: Basic care costa 99$, Woocommerce care costa 179$ si Agency care costa 249$. Tema poate fi achizitionata o singura data si poate fi folosita pe un numar nelimitat de site-uri.

Cumpara Oxygen Acum Vezi demo

 

GeneratePress

Free/Premium

GeneratePress, tema pe care este facut acest site, vine si ea in doua variante: free si premium. Este o tema rapida, sigura si optimizata pentru motoarele de cautare.

In varianta premium, tema ofera utilizatorilor o librarie de template-uri compatibile atat cu editorul standard al WordPress, cat si cu builderele Elementor sau Beaver.

In varianta gratuita, GeneratePress are optiuni de personalizare pentru layout, header, culori si tipografie, cele necesare pentru a crea un site cu design unic.

Exsita doua optiuni de achizitie: licenta anuala, care costa 59$ si licenta pe viata, care costa 249$.

Cumpara GeneratePress Acum Descarca gratuit Vezi demo

 

Hello

Free

Lista de 7 Teme WordPress de folosit in 2021 se incheie cu tema Hello, oferita in mod gratuit de cei care au creat Elementor.

Este o tema rapida si folosita de multi care sunt la inceput de drum si nu numai. Nu are multe optiuni de personalizare, insa cu Elementor, chiar si versiunea gratuita, poti face lucruri uimitoare. Gasiti aici o lista cu peste 100 de site-uri realizate folosind tema Hello.

Descarca gratuit Vezi demo

 

Tu ce tema vei folosi pentru proiectele urmatoare?

Leave a Comment

eleven + seventeen =